Uthyrning

Föreningshuset erbjuder goda möjligheter att tillfredsställa just ditt evenemang.

Samtliga utrymmen har renoverats eller byggts om under 2009-2010. Ny ventilations- och fjärrvärmeanläggning samt ny belysning. Nya bekväma biofåtöljer, ny ljud- och bildanläggning.

Modernaste tekniken för visning av filmer, bildspel e t c. Filmer visas digitalt med filmprojektor typ 2K eller med konferensprojektor på stor duk i A-salen. Musik- och högtalaranläggning finns för både A- och B-sal. Anläggningen är handikappanpassad.

Gott om parkeringsplatser i närområdet.

A-salen

Toppmodern konferens- och tillställningslokal.

A-salens storlek är ca 9 x 12 m, takhöjd till limträbalkar är ca 4,1 m. Scenens storlek är >5 x >8 m och är 0,9 m över salongsgolvet. Scenöppningen är ca 6,8 x 3,1 m. På scenen finns 2 st 16 ampere eluttag med handske.

Plats för cirka 120 personer sittande i bekväma ”biostolar”.
Upp till 180 personer sittande vid bord.

A-salen kan bl a användas som:

• Festlokal, med eller utan dans
  • Filmvisning
  • Teater, föredrag och annan underhållning
  • Förenings- och informationsmöte
  • Utmärkt konferenslokal

B-salen

Lika modern och funktionell lokal. Mindre till storlek.

B-salens storlek är ca 8,5 x 8 m. Takhöjd ca 2,65 m.

Plats för cirka 80 personer sittande vid bord alternativt i bänkrader.

Plats för cirka 100 personer sittande i ”biosittning”.

Konferensutrustning såsom filmduk och whiteboard. TV, video, kanon för visning från PC mm finns som komplement.

B-salen kan till exempel användas som:

• Festlokal
  • Konferens eller föreningsmöte
  • Musik- , föredrag och övrig underhållning

Mottagningskök (catering)

Ordna med din cateringmat eller bara koka kaffet.

Vi kan givetvis förmedla kontakt med lämplig cateringfirma eller ordna kaffekokning mm till ditt evenemang.

Modernt cateringkök med servis för upp till 150 personer. Kylutrymmen och värmeskåp/ varmluftsugn m.m. Diskmaskin med hög kapapacitet och kort disktid. Särskilda utrymmen för serveringspersonal.